Приготвен за минути, този гъст и сладък протеинов кейк със сигурност ще засити желанието ви да награбите нещо сладко, с единствената разлика, че няма да навреди на дневния ви калоричен баланс!
Протеинов кейк от Myprotein
Инструкции:
1) Разбъркайте всички сухи съставки в чаша с вилица, докато се смесят добре и няма бучки.
2) Добавете белтъка от яйцето и млякото и разбъркайте хубаво.
3) (Сега е момента да добавите допълнително екстри за средата. В случая аз добавих 1 ч.л Масло от кашу)
4) Поставете в микровълновата за около 1 минута на силна степен (Преценете дали да не го оставите за малко повече време или да не го извадите по-рано, според фурната ви.) Дръжте протеиновия кейк под око , ако започне пяната да излиза извън чашата, спрете фурната и върнете обратно сместа в чашата с вилица, и поставете протеиновия сладкиш обратно в микровълновата.
5) Когато е готов протеиновия кейк би трябвало да има влажна форма, това е нормално и не е проблем ако сместа не е напълно изпечена.
След това го удавете в MySyrup, Вкусотия!
- Обслужване
- 4 порции
Съставки
- 1 лъжица Impact Whey Protein
- белтък от яйце
- 0.25 лъжица бакпулвер
- 2 лъжици обезмаслено или бадемово мляко
- По вкус Myprotein MYSYRUP( Butterscotch)
- 5 капки Toffee Flavdrops
- ч.л Масло от кашу за средата по желание
Хранителна информация
Калории | 170 |
---|---|
Общо мазнини | 7g |
Общо въглехидрати | 5g |
Захар | 2g |
Протеин | 25g |