Тези високопротеинови бонбони са перфектното решение за моментите, в които ви се хапва нещо сладко.
Ако сте от хората, които посещават кухнята и хладилника на всеки час и особено, ако работите от вкъщи напълно ви разбираме.
Тези супер лесни за приготвяне бонбони със смес за бисквитки са идеални за задоволяването на желанието ви за нещо сладко без да се чувствате виновни.
Те са с високо съдържание на протеин и без преработена захар, в допълнение към това сме добавили и нашият невероятен продукт Powdered Peanut Butter, това фъстъчено масло на прах има точно същи вкус като обикновеното фъстъчено масло и съдържа 70% по-малко мазнини. Ние го обожаваме!
Рецептата се приготвя буквално за минути и ще можете да се насладите на вкусни бонбони за отрицателно време!
Да започваме!
Порции 8-10
https://youtu.be/86DozkA6_r8
Съставки
- 2 мерителни лъжички Impact Whey Protein (Vanilla)
- 2 с.л. кленов сироп
- 2 с.л. кокосово олио (разтопено)
- 6 с.л. Powdered Peanut Butter
- Шепа шоколадови парченца (тъмен шоколад) за бисквити
Метод на приготвяне
1) Смесете съставките в малка купа с помощта на лъжица или вилица.
2) Когато сместа стане хомогенна, вземете една лъжица от нея и оформете с ръце във формата на топче.
3) Оформете топчета с еднакъв размер до свършването на сместа. Ще получите приблизително 8-10 топчета.
4) Насладете им се по всяко време, когато искате да си набавите протеин или просто ви се хапва нещо сладко. Може да ги потопите и в разтопен шоколад.
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.