Запечената паста с пиле Фахита и сирене е рецептата, за която всички сме тук.Това е ястието, от което всички се нуждаем.Не сте сигурни какво имате за вечеря? Вижте тази рецепта от Niall Kirkland и веднага ще вземете своето решение, доверете ни се.
Това е невероятно вкусно усещане за сочно пилешко месо, с чушки и лук, всичко объркано в кремообразен, но остър пикантен салса сос - гарнирано с много топено сирене. Самата мисъл за това кара устата ни да се пълни със слюнка. Какво чакате?
За пет порцииПродукти: 1 супена лъжица кокосово масло • 350 г пилешко бутче (на кубчета) • 1 лук (ситно нарязан) • 2 чушки (фино нарязани) • ½ пакет подправка фаджита • 350 г ригатони • 100 гр дип от салса • 100 гр леко крема сирене • Малка китка кориандър (отстранени стъбла, нарязани на ситно) • 50 г лек чедър • 30 г лека моцарела
Начин на приготвяне: 1.Първо, предварително загрейте фурната до 180 ° C / 360 ° C. 2. Загрейте кокосовото масло в голям тиган и добавете пилешките бутчета. Овкусете добре със сол и черен пипер и запържете за 6-7 минути, като обръщате веднъж или два пъти, докато не започнат да покафеняват отвън. Извадете от тигана и оставете настрана. 3. Пригответе ригатоните си, така че да са готови да ги добавите в тигана след десет минути. 4. Сега добавете лука и чушките в тигана и запържете до омекване, като бъркате редовно. Добавете подправката фаджита и свареното пилешко месо, разбъркайте добре и запържете за 5 минути. 5. След това добавете вашите макаронени изделия (не забравяйте да ги изцедите преди това), салсата и крема сиренето и разбъркайте старателно, така че всичко да се комбинира равномерно. 6. Накрая добавете нарязания си кориандър и разбъркайте добре, преди да прехвърлите в голям съд за печене. 7. Отгоре намажете със сиренето и печете за 10-15 минути, докато горната страна започне да става хрупкава. 8. Гарнирайте с нарязан пролетен лук и кориандър, след което опитайте и се насладете! Калории - 521 Въглеехидрати – 62г Белтъчини – 28г Мазнини- 16г
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.