Ако все още не сте си поръчвали няколко шишенца от един най‐продаванитени FlavDrops, значи наистина пропускате много. Не се заблуждавайте по малкия размер на шишенцето – с няколко капки може напълно да промени вкуса на различни напитки и храни – без въглехидрати, без захар, без мазнини.
Налични в множество вълшебни вкусове, те са решение на почти всеки проблем – независимо дали ви трябва капка лимонов шербет в киселото мляко или капка шоколадово фъстъчено масло в сутрешното кафе.
Добавихме четири зашеметяващи вкуса към колекцията, включително : лешник, чийзкейк, марципан и бисквити с масло. Ще споделим няколко идеи във видеото с инструкции как да обогатите вкуса на различни храни и напитки с FlavDrops.
Не пропускайте да видите нашето видео, а след това да ги пробвате и вие!
https://youtu.be/qErUVGEK9Ko
1. С кафе
Необходими продукти:- 1 чаена лъжичка инстантно кафе
- 150мл вряла вода
- 3‐4 капки FlavDrops (лешник)
Как:
- Добавете кафето към врялата вода и разбъркайте.
- Добавете няколко капки FlavDrops, разбъркайте добре и се насладете!
2. С овесени ядки Необходими продукти:
- 50гр. Овесени ядки
- 350мл мляко
- 3‐4 капки FlavDrops (чийзкейк)
- Шепа боровинки
Как:
- Смесете овесените ядки и прясното мляко в микровълнова фурна или в тенджера на котлон.
- Добавете няколко капки FlavDrops, разбъркайте добре и добавете боровинки.
3. В протеинов шейк Необходими продукти:
- 1 мерителна лъжица Impact Whey Protein (неовкусен)
- 350мл мляко
- 3‐4 капки FlavDrops (марципан)
Как:
- Смесете една лъжица протеин на прах с вода или мляко в шейкър и разклатете добре.
- Добавете няколко капки FlavDrops , разклатете добре и се насладете.
4. Палачинки Необходими продукти:
- 2 яйца
- 50мл мляко
- 35гр. Фино смляни овесени ядки или на прах
- 3‐4 капки FlavDrops (бисквита с масло)
- Sugar‐Free Syrup
- Шепа боровинки
Как:
- Смесете яйцата, млякото и овесените ядки.
- Добавете няколко капки FlavDrops, разбъркайте добре.
- Сместа се пече на ниска температура до придобиване на златист цвят от всяка страна.
- Повтаряйте тази процедура докато направите няколко палачинки, добавете глазура Sugar‐ Free Syrup и шепа боровинки.
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.