Време е да станете празнични със неустоимите си сладки за закуска.
Официално е време за празнично настроение и това означава, че дори сутрешните ви палачинки получават празнично преобразяване.
Независимо дали сте сте малко по-предпазливи в кухнята, можем да гарантираме, че тази рецепта е сигурен начин за успех (под формата на перфектно приготвени палачинки). И само с четири прости съставки, това е лесна победа за всеки ден от седмицата.
Съставки
- 1 лъжичка Impact Whey Protein
- 1 голям банан
- 2 големи яйца
- 1 лъжичка смлени овесени ядки
По желание гарнитура:
- Сироп без захар Myprotein
- Бита сметана
- Джинджифил
Метод:
- Първо добавете банана и яйцата в блендер и смесете до гладка консистенция.
- Добавете протеина и овеса и отново смесете (добавянето на мокрите съставки първо помага да се гарантира, че никоя от сухите съставки няма да се залепи на дъното на пасатора).
- Загрейте малко олио или масло в средно голям тиган и след това изсипете ¼ от тестото за палачинки в тигана. Ако искате по-дебели палачинки, изчакайте около 15 секунди и след това изсипете още малко отгоре.
- Гответе около минута, след това обърнете и гответе още една минута. Извадете от тигана и поставете върху чиния отстрани.
- Повторете с останалото тесто, докато имате цяла кула от пухкави палачинки. Наред с любимите си гарнитури може да пробвате и напия сироп без захар , горски плодове или бита сметана.
Калории: 471 Въглехидрати: 51гр Протеин: 39гр. Мазнини: 14гр
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.