Няма много десерти, които могат да победят топло бисквитно тесто.
Вземете лъжиците си готови за това невероятно сладко с високо съдържание на протеини - нашето обикновено бисквитно тесто е идеалната сладост, за споделяне, когато се нуждаете от нещо малко по-специално.
Направено само от шепа съставки и няколко лъжички от нашия бестселър Impact Whey Protein - това вкусно тесто всъщност съдържа близо 30 г протеин на порция.
Насладете му се направо от тигана, докато е топло и вкусно.
- 100 гр бадемово брашно
- 2 лъжички Impact Whey Protein (чист суроватъчен протеин - ванилия)
- 60 гр ябълков сок
- 40 гр кокосово масло
- 2 с.л. сироп без захар (клен)
- 2 с.л. тъмен шоколадов чипс
- Топка ванилов сладолед
- Сироп без захар
1) Първо, предварително загрейте фурната до 180 ° C.
2) Добавете бадемовото брашно, суроватъчния протеин, ябълковия сок, кокосовото масло и сиропа без захар в голяма купа и разбъркайте добре, за да се комбинират напълно в лепкаво тесто. След това добавете шоколадовите стърготини и разбъркайте.
3) Прехвърлете тестото за бисквитки в тиган или малък съд за фурна и използвайте гърба на лъжицата, за да изравните сместа надолу до равен слой.
4) Печете за 15 минути, докато горната част на бисквитата не стане златисто кафява.
5) Сервирайте с топка сладолед и щедро полейте с кленов сироп без захар - след това й се насладете!
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.