Помолихме Марино Кацурис да сподели своята рецепта за закуска и той определено не ни разочарова!
Трябва само да погледнете Марино, за да видите, че той напълно е усъвършенствал храненето си, коремните му мускули са точно толкова продукт на кухнята, колкото и на тренировки. Искахме да знаем каква храна приема, за да го зарежда през всички тези убийствени тренировки, затова го помолихме да сподели любимата му рецепта за закуска.
Тези протеинови гофрети се приготвят супер бързо, пълни са с над 40 грама протеин и, разбира се, са неустоимо кусни.
1 порцияСъставки
- 25 мл бадемово мляко
- 50 гр кисело мляко без мазнини
- 1 ч.л. пчелен мед
- 1 яйце
- 1 банан
- 1 мерителна лъжичка THE WHEY (с вкус на Солен Карамел)
- 40 г овес
- ¼ ч.л. бакпулвер
- 1 ч.л. канела
- 1 ч.л. обезмаслено кисело мляко
- Нарязан банан
- Сироп без захар (кленов)
Начин на приготвяне
1) Сложете всички съставки в блендер и блендирайте до получаването на гладка смес.
2) Напръскайте или намажете загрят гофретник с мазнина и след това внимателно изсипете сместа, като не забравяте да запълните празнините.
3) Оставете 5 минути или до златисто кафяво.
4) Повторете, за да изразходите останалата смес, докато получите вкусна кула от топли гофрети.
5) Най-отгоре украсете с любимите си гарнитури - ние залагаме на кисело мляко, нарязан банан и много сироп без захар.
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.