Изключително популярни в САЩ - фъстъчено масло и желе (наричаме го сладко) е една от онези скандални комбинации, които въздействат силно - като риба и чипс, или сол и черен пипер.
С тази супер проста рецепта, Найл Къркланд извежда класическото американско дуо на съвсем ново ниво. Защо да се примирите с обикновен стар PB & J сандвич, когато можете да го направите на вкусен, солен френски тост?
О, и благодарение на добавянето на нашия бестселър Impact Whey Protein и няколко яйца, той ще повиши съдържанието на протеини и в тази възхителна закуска.
- 1 лъжичка Impact Whey Protein (чист суроватъчен протеин - ванилия)
- 100 мл мляко
- 2 яйца
- щипка сол
- 1 ч.л. канела
- ½ ч.л. бакпулвер
- 4 дебели филийки бял хляб
- 100% кокосово масло (за пържене)
- 30гр изцяло натурално фъстъчено масло
- 30гр сладко от ягоди
- Пудра захар (не е задължително)
- Първо, добавете млякото и лъжичка суроватъчен протеин от ванилия в шейкър и разклатете правилно, така че сместа да е без бучки.
- Добавете този протеинов шейк в голяма купа заедно с яйцата, солта, канелата и бакпулвера. Разбъркайте старателно, за да комбинирате всички съставки.
- Потопете всяка филия хляб в яйчената смес, като гарантирате, че всички части на хляба са покрити и ще оставите достатъчно време хлябът да попие влагата.
- След това загрейте малко количество кокосово масло в незалепващ тиган (приблизително ½ супена лъжица между всичките четири филийки) и добавете резените хляб.
- Запържете всяка филия по 2-3 минути от всяка страна или докато хлябът е леко хрупкав от външната страна и извадете от тигана.
- Докато френският тост е все още топъл, разпределете фъстъченото си масло и конфитюр /желе/ върху една филия, след което покрийте с горната филия, за да направите сандвич.
- Нарежете наполовина и поръсете с пудра захар за глазура, за да сервирате – сега се насладете!
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.