RECIPES
Пилешко със сол и пипер

Това със сигурност е вашата нова любима рецепта – всичко, от което се нуждаете, е тиган и свободни 20 минути.
Жадувате за нещо вкусно, но не искате да компрометирате постигнатите резултати? Позволете ни да ви представим вашето ново любимо ястие, приготвено у дома, което ще съперничи на всичко, което можете да поръчате от ресторант за вкъщи.
Съставки
320 г мини пилешки филета 1 ч.л. китайски микс "пет подправки" 1 ч.л. черен пипер 1 ч.л. сол 1 с.л. царевично брашно 1 с.л. сусамово масло 1 зелена чушка 1 малък сладък червен пипер (или лют пипер, ако обичате) 1 червен лук
Начин на приготвяне
Пилешкото месо се нарязва на кубчета и се слага в купа с подправките и царевичното брашно. Разбъркайте добре. В тиган добавете сусамовото масло. Когато се стопли, добавете пилешкото месо. Запържете за около 7 минути или докато се сготви. Внимавайте да не се препече. Докато пилето се готви, нарежете на едро зеленчуците. Добавете ги в тигана за няколко минути преди пилето да е готово, за да останат хрупкави. След като пилето е сготвено и зеленчуците придобият лек загар, сервирайте и се насладете!
calories | 350 |
totalFat | 12 |
totalCarbohydrates | 21 |
protein | 41 |

Myprotein BG Писател и експерт