Увийте любимите си съставки за пица в нашите вкусни, меки и тестени рулца. Те са идеални за обяд или бърза закуска по всяко време на деня и са перфектния размер мини пици за потапяне в любимия ви дип или сос. Всичко, от което се нуждаете, е малко готово тесто за пица, настърган кашкавал и каквито екстри ви харесат! Направихме три лесни рецепти за вас, а те са - класически пеперони, вегетариански или барбекю с пиле. Въпреки това тази рецепта ще сработи с всяка от любимите ви съставки. Въпреки че ние сме абсолютно против ананасът.
Порции 6
Съставки
Класически пеперони:
1 готово тесто за пица
200 г доматен сос (пасата)
50 г нискомаслена моцарела (настъргана)
50 г пеперони
Вегетариански:
1 готово тесто за пица
200 г доматен сос (пасата)
50 г нискомаслена моцарела (настъргана)
Шепа спанак
1 пипер (нарязан)
Шепа гъби (нарязани)
1 червен лук (нарязан)
Барбекю пиле:
1 готово тесто за пица
2 с.л. Сос без захар (барбекю)
50 г нарязано пилешко
1 червен лук (нарязан)
50 г чедър с ниско съдържание на мазнини (настърган)
Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 200°C и сложете хартия за печене на дъното на подходяща тава.
Първо, разточете тестото за пица, така че да покрива парчето хартия за печене. След това намажете с доматен сос или със сос барбекю без захар, в зависимост от вида пица, който правите.
Разпределете заливките равномерно върху основата, поръсете с настърган кашкавал и след това внимателно с пръсти навийте тестото, така че всички заливки да останат от вътрешната страна.
Нарежете разточеното тесто за пица на малки парчета. Стремете се да получите 6 парчета с еднакъв размер от една пица и след това поставете всяко парче върху тавата за печене.
Печете 12-15 минути, докато тестото стане златистокафяво и кашкавалът се разтопи.
Оставете да се охлади за няколко минути и след това сервирайте с много сос без захар!
*Внимавайте, когато отхапете - кашкавалът може да е много горещ отвътре!
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.