
В слънчевите летни топли дни, няма нещо по-приятно от вкусен протеинов сладолед.
Време е да се насладим на топлото време, а какъв по-добър начин да го направим от това да се поглезим с протеинов сладолед. Нека да видим как.
Малко неща са по-вкусни от един студен сладолед!
Препоръчваме да хапнете този сладолед след тренировка, в комфортна позиция на дивата и пълен релакс. Но това, разбира се, е само предложение.
Порции 4
Съставки
Слой 1
100 г кисело мляко
- 20 г
Impact Whey Protein (с вкус на бисквити и сметана)
- 1-2
FlavDrops
илиMyvegan FlavDrops (опция за вегани)
с вкус на тофи
Слой 2
50 г кисело мляко
10 г крем с вкус на карамелизирани бисквитки
- 20 г
Impact Whey Protein (с вкус на бисквити и сметана)
Топинг
1 карамелизирана бисквитка (натрошена)
60 г млечен шоколад
Начин на приготвяне
Смесете съставките за първия слой в купа.
Смесете съставките за втория слой в купа (слоят с карамелизираните бисквитки).
Сложете сместа за първия слой във формчките за сладолед, добавете натрошената бисквитка и след това завършете с втория слой.
Сложете клечките на сладоледите и оставете във фризера за два часа или докато стегнат.
Потопете сладоледите в разтопения шоколад и замразете докато стегнат.
Насладете им се!
Хранителна информация
Калории | 187 |
---|---|
Общо мазнини | 7g |
Общо въглехидрати | 13g |
Протеин | 17g |

Свързани статии
