Отидете в начална страница
recipes

Високопротеинови бисквитени сандвичи с фъстъчено масло | Световна кухня 

Високопротеинови бисквитени сандвичи с фъстъчено масло | Световна кухня 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Може би все още не можем да пътуваме напълно свободно, но ние сме тук, за да ви помогнем да се насладите на разнообразни вкусове от целия свят. Изпробвайте нови  ястия с нашата серия Световна кухня, която ще разнообрази менюто ви. 

Америка е известна с много знакови вкусове, но един от най-известните със сигурност е фъстъченото масло. Хората буквално го обожават.  

Знаехме, че би било разумно да направим протеинов шейк с вкус на фъстъци, но след това решихме да направим и нещо по-добро от просто класически Американски десерт с тази невероятна рецепта. Протеиновите бисквити с фъстъчено масло могат да се приготвят за по-малко от 15 минути и какъв по-вкусен пълнеж може да добавим освен домашен конфитюр? 

Само с няколко лесни съставки, които сме сигурни, че имате в шкафа в кухнята, можете да приготвите тези изкушаващи бисквитки винаги, когато ви се хапва нещо вкусно през деня.  Те са не само вкусни, но и са чудесен начин да добавите доза протеин, който ще ви помогне да постигнете целите си. 

Проции 8 

https://youtu.be/jR2apTRdL-c

Съставки  

За бисквитките: 

За пълнежа с конфитюр: 

  • 1 кутийка малини 
  • 1 ч.л. царевично нишесте 
  • 1 с.л. сироп без захар 
  • 1 с.л. вода 
 

Метод на приготвяне 

  1. Първо загрейте фурната на 180°C. 
  2. След това смесете фъстъченото масло, яйцата и сиропа без захар в голяма купа и смесете добре. После добавете протеина на прах и разбъркайте отново. 
  3. С леко навлажнени ръце загребете малко от сместа за бисквитки (горе долу с размер на топка за голф) и след това го оформете във формата на топче с двете си ръце. Подгответе тавата с хартия за печене на дъното и подреждайте топчетата на нея като след това ги притискате с ръка, за да станат плоски като бисквитки. 
  4. Направете това с всички топчета, докато не свърши сместа и след това изпечете за 10-12 минути. 
  5. Междувременно сложете малините в малка тенджера заедно с царевичното нишесте, сиропа без захар и водата. Слоежте сместа на бавен огън и разбърквайте докато не започне да къкри. Изключете котлона след като конфитюрът се сгъсти и го оставете да се охлади напълно. 
  6. Вземете една от готовите бисквитки и я намажете с конфитюр, след това залепете още една върху нея, за да се получи сандвич. Сервирайте! 
Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein