Може би все още не можем да пътуваме напълно свободно, но ние сме тук, за да ви помогнем да се насладите на разнообразни вкусове от целия свят. Изпробвайте нови ястия с нашата серия Световна кухня, която ще разнообрази менюто ви.
Америка е известна с много знакови вкусове, но един от най-известните със сигурност е фъстъченото масло. Хората буквално го обожават.
Знаехме, че би било разумно да направим протеинов шейк с вкус на фъстъци, но след това решихме да направим и нещо по-добро от просто класически Американски десерт с тази невероятна рецепта. Протеиновите бисквити с фъстъчено масло могат да се приготвят за по-малко от 15 минути и какъв по-вкусен пълнеж може да добавим освен домашен конфитюр?
Само с няколко лесни съставки, които сме сигурни, че имате в шкафа в кухнята, можете да приготвите тези изкушаващи бисквитки винаги, когато ви се хапва нещо вкусно през деня. Те са не само вкусни, но и са чудесен начин да добавите доза протеин, който ще ви помогне да постигнете целите си.
Проции 8
https://youtu.be/jR2apTRdL-c
Съставки
За бисквитките:
- 1 мерителна лъжичка Impact Whey Protein
- 150 г натурално фъстъчено масло (гладко)
- 50 мл сироп без захар
- 1 яйце
За пълнежа с конфитюр:
- 1 кутийка малини
- 1 ч.л. царевично нишесте
- 1 с.л. сироп без захар
- 1 с.л. вода
Метод на приготвяне
- Първо загрейте фурната на 180°C.
- След това смесете фъстъченото масло, яйцата и сиропа без захар в голяма купа и смесете добре. После добавете протеина на прах и разбъркайте отново.
- С леко навлажнени ръце загребете малко от сместа за бисквитки (горе долу с размер на топка за голф) и след това го оформете във формата на топче с двете си ръце. Подгответе тавата с хартия за печене на дъното и подреждайте топчетата на нея като след това ги притискате с ръка, за да станат плоски като бисквитки.
- Направете това с всички топчета, докато не свърши сместа и след това изпечете за 10-12 минути.
- Междувременно сложете малините в малка тенджера заедно с царевичното нишесте, сиропа без захар и водата. Слоежте сместа на бавен огън и разбърквайте докато не започне да къкри. Изключете котлона след като конфитюрът се сгъсти и го оставете да се охлади напълно.
- Вземете една от готовите бисквитки и я намажете с конфитюр, след това залепете още една върху нея, за да се получи сандвич. Сервирайте!
Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.
През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.
Научете повече за Лорен тук.